søndag den 9. februar 2014

Stegte ris med rejer, ingefær og hvidløg toppet med æggepandekage

3 dl ris
6 dl vand
Lidt salt

Kog risene efter anvisninger på pakken. Hvis man har en rest ris, så fungere det egentlig bedst. Køl risene ned.

Olie
Kogte ris
1 løg
2 fed hvidløg
5 cm ingefær
300 g rejer

Hak løg, hvidløg og ingefær.
Kom godt med olie på en pande og varm godt op. 
Kom løg, hvidløg og ingefær på pande og steg det lidt, kom derefter risene på. Steg risene til de begynder at poppe lidt.

Olie eller smør
3 æg

Kom lidt olie eller smør på panden.
Kom æg i en skål og rør dem sammen.
Kom æggene på panden og steg dem som en pandekage på begge sider. 
Skær pandekager i strimler.

Server de stegte ris på en flad tallerken pyntet med strimler af æggepandekage.



Stegte ris med rejer og en thailandsk agurkesalat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar