mandag den 7. januar 2013

Porresuppe

I går var vi på farten og maden bestod af en sandwich og senere en fransk hotdog til natmad. Vi kørte vores datter tilbage til hendes efterskole. De små var hos min mor og der lavede de Brændende kærlighed.

I dag skulle vi havde noget hurtigt og nemt og jeg havde lige en masse porre og lidt champignoner jeg skulle se at få brugt.

Porresuppe

4 - 5 porre
1 l. Hønsebouillon
5 kartofler skåret i tern
2 dl fløde

Rens og skær porrerne i skiver.
Steg dem i en gryde med lidt olie i. De må gerne tage farve, det tager lidt tid.
Hæld bouillon på og kog op. Kom kartoflerne i og kog til de er møre.
Tilsæt fløde og lad det koge op igen.
Smag til med salt og peber.

Server med stegt bacon og/ eller champignon og selvfølgelig godt brød til.

Velbekomme
Lena

2 kommentarer:

  1. ser godt ud, Jeg vil da også gerne se noget af dit håndarbejde

    SvarSlet